Ingen varer i handlekurven
Select Sport
6 stk Select Ultimate håndballer med bag
Pakketilbud
thumbs
Produktnr.: 351085
Velg størrelse:
Antall:
Pris:
3849,- (Veil. pris: 5093,-)
Produktbeskrivelse:

Pakketilbud: 6 stk Select Ultimate Håndballer med Matchday ballveske.

Det er mulig å blande størrelser. Skriv fordeling du ønsker i kommentarfeltet ved bestilling.
 

Select Ultimate Håndball:

Den nye ULTIMATE byr på mengder med rendyrket spilleglede. Ballen er laget av et nytt og ekstremt slitesterkt syntetisk lærmateriale, og inni sikrer et nyutviklet Shark Skin Foam at ballen virker mykere. Denne materialendringen er gjort for å gi et om mulig enda bedre grep om ballen enn tidligere, og resultatet er en håndball som ligger så godt i hånden at det virker helt overskuddsaktig.

Også i spill er ULTIMATE pålitligheten selv. ”Zero-Wing”- blæren sørger for at ballen svever snorrett gjennom luften, og viktigst av alt har den et fullstendig kontrollert oppsprett. Utover disse klassiske SELECT-dyder, er det samtidig noe lett og livlig over den.

På overflaten kombineres det velkjente og stilsikre designet, med noe nytt og fargestrålende, og utviser på en og samme tid eleganse, dynamikk og troverdighet. Ballen er naturligvis håndsydd, og finishen perfekt.

ULTIMATE er ganske enkelt født med spilleegenskaper som plasserer den i en klasse helt for seg selv. Det er derfor naturlig at Det Internasjonale Håndballforbundet har valgt den som sin offisielle kampball. 

Materiale: HPU 1800

Anvendelse: Kamper på absolutt høyeste nivå

Egenskaper: 
Suveren håndball i mykt og ekstremt slitesterkt syntetisk lær. Ballen er livlig, men med en alltid kontrollert stuss. ULTIMATE ligger perfekt i hånden - med eller uten klister. 

Fremstilling: Håndsydd

Godkjenning: IHF-GODKJENT (str. 2 og 3)

Størrelse: Junior (2), Senior (3)

Garanti: 3 år

 

En dansk skolelærer oppfant det intense håndballspillet i begynnelsen av 1900-tallet. Etter hvert har denne lagsporten vakt interesse også på sørlige breddegrader, og de danske, tyske, franske og spanske ligaene er i dag betraktet som noen av de sterkeste. 

Select er leverandør til alle fire – blant disse også hele den spanske ASOBAL-ligaen, pluss en rekke ligaer og klubblag over hele Europa. Både VM og OL avvikles med toppballen Ultimate fra Select, på samme måte som det danske herre- og damelandslaget også fortrekker den.

Relaterte produkter:
Select Sport
Ultimate Håndball
Håndballer
639,-
Select Sport
Ventilolje 10 ml. 10pk
Balltilbehør
200,-
Select ProfCare
2400,-
Select Accessories
6 stk Klisterrens
Klisterfjerner
699,-
Select Sport
Trykkmåler Digital
Trykkmåler
298,-
Select Sport
Scorpio Håndball
Håndballer
449,-