Ingen varer i handlekurven
Select Sport
Street Håndball
Håndball
thumbs
Produktnr.: 100620
Velg størrelse:
Antall:
Pris:
219,- (Veil. pris: 279,-)
Produktbeskrivelse:

Select Goalcha Street Håndball

Streethåndball er et morsomt og lærerikt spill, som ved første øyekast ligner på tradisjonell håndball - men så egentlig ikke. Spillet har hentet sin inspirasjon fra blant annet basketball, og har sine egne regler og utstyr.

For å spille Street Håndball kreves verken en hall, en opptegnet bane eller et spesielt underlag. Spillet kan spilles både inne og ute - i skolegården, i hagen, på gaten eller på parkeringsplassen.

SELECT har som offisiell partner utviklet en spesielt myk ball, som gjør at spillet kan foregå på tvers av alder, nivå og kjønn. Ballen kan presses sammen, og er lett å gripe og kontrollere. Den kan ikke sprette, og skal ikke pumpes opp. Siden spillet kan foregå på asfalt, så er ballen laget av et ekstremt holdbart syntetisk lærmateriale.

I tillegg til ballen består Street Handball-settet av et mål, som lett kan brettes sammen og pakkes ned i en bag, og en banemal. Med den kan strekene tegnes, legges eller tapes opp raskt.

Konseptet er utviklet av et trekløver med håndballbakgrunn - blant disse den danske stjernespilleren Lasse Boesen. Målet er å beholde håndballen i skoleregi og å lære barn og unge de sosiale verdiene av sporten.

Les mer på www.streethandball.org og www.goalcha.com

Materiale: HPU 1000

Anvendelse: Spill og lek og læring til barn og unge

Egenskaper:
Slitestrek håndball for å spille på praktisk alle former for underlag. Meget myk og lett sammenpressbar, og veldig enkel å gripe og kontrollere.

Fremstilling: Håndsydd

Størrelse/omkrets: 42 cm, 47 cm

 

 

 

Kunder som har kjøpt dette produktet, har også kjøpt:
Select Sport
298,-
Select Sport
Maxi ReGrip
Balltilbehør
159,-
Relaterte produkter:
Molten
Molten C7 Håndball
Håndballer
349,-
Select Sport
299,-
Select Sport
278,-
Hummel
Kids Håndball
Håndball
198,-
Hummel
Kids Håndball
Håndball
198,-
Select Sport
Futsal Mimas
Fotball
319,-