Ingen varer i handlekurven
Select Sport
Maxi Grip håndball
Håndball
thumbs
Produktnr.: 163X6
Velg størrelse:
Antall:
Pris:
319,- (Veil. pris: 399,-)
Produktbeskrivelse:

Select Maxi Grip Håndball med klebrig overflate

SELECT Maxi Grip tilføyer helt nye elementer til håndballen med sin unike klebrige overflate som gir enestående grep om ballen uten bruk av klister. Ballen oppfyller et stort krav fra trenere og spillere i alle aldersgrupper, og den bidrar til mindre rengjøring av gulvet.

Overflaten på Maxi Grip er klebrig når man griper ballen, men når den slippes forblir hånden ren uten klebrige spor. Maxi Grip er løsningen som ikke etterlater spor på hender eller sportsgulv. Barn, unge og voksne som spiller på arenaer hvor klister er forbudt får nå muligheten til å spille med en ball med klebrig overflate.

Den klebrige overflaten vil heve spillet ettersom Maxi Grip gir bedre ballspill og raskere tempo. Et klebrig grep er også til fordel for strekspillere som ofte får ballen i hurtige, skarpe svinger. Dette er også til hjelp når barna skal øve på de komplekse avslutningsferdighetene de ser profesjonelle spillere øver på.

SELECT Maxi Grip kan være et alternativ for spillere som vanligvis bruker klister på ballen, men der overflatens klebrige effekt reduseres når ballen blir fuktig fra vann eller svette.

Rengjøring av SELECT Maxi Grip er enkel og bør gjøres forsiktig. En skånsom avtørking med fuktig klut fjerner alt overflatesmuss. Klebefunksjonen vender tilbake så snart ballen er tørr. Det er viktig å rengjøre ballen nøye for å bevare klebrigheten lengst mulig. Klebrigheten vil avta etter lengre tids trening og lek.

Under Maxi Grip-overflaten finnes en håndball med de velkjente og meget anerkjente SELECT-egenskapene. Maxi Grip er en god kamp- og treningsball laget av et robust HPU-materiale, og leveres i fire størrelser. Når klebrigheten avtar etter en stund, har spilleren fremdeles en god håndball av høy kvalitet.

Ballen er helt ufarlig og er testet av SGS (en av verdens ledende virksomheter innen tester og sertifiseringer) for skadelige materialer.

Leveres i str. 0 (mini), 1 (lilleputt), 2 (junior/dame), 3 (senior/herre)


http://www.select-sport.com/no/maxi-gripKunder som har kjøpt dette produktet, har også kjøpt:
Select Sport
Maxi ReGrip
Balltilbehør
159,-
Select ProfCare
199,-
Select Sport
278,-
Molten
375,-
Select Sport
Taktikkmappe A4
Taktikktavle
189,-
Select Sport
319,-
Relaterte produkter:
Select Sport
Maxi ReGrip
Balltilbehør
159,-
Molten
Molten C7 Håndball
Håndballer
349,-
Select Sport
Håndballbag
Ballbag
119,-
Select Sport
Select Hårbånd
Hårbånd
99,-
Select Sport
Svettebånd
Svettebånd
59,-
Select Sport
Combo DB Håndball
Håndball
320,-